tag heuer replica uk
rolex replica sale
luxury replica handbags
fake chanel sale
chanel replica
chanel replica handbags
chanel replica
chanel replica handbags
Ritmička igraonica

O nama

Ritmička igraonica- koja se prepoznaje!

Znanje, iskustvo, ljubav te uporan i kvalitetan rad s djecom učinili su da igraonica uspješno djeluje na području grada Koprivnice od 1996 godine. Igraonicu je pokrenula voditeljica Jelena Matijaško u sklopu dječjeg kluba „Tratinčica“ koji je dio dječjeg vrtića „Tratinčica“.

Ova vrsta igraonice mjesto je gdje će vaše dijete pronaći čaroban svijet glazbe u kojem će imati priliku upoznati se s plesnim pokretom, zavoljeti ga a pri tom osjećati se opušteno i sigurno u svome tijelu.

Ritmička igraonica okuplja djecu predškolske i rane školske dobi (od 4 godina do 7 godina).
Polaznici se upisuju redom dolaska, a cijena igraonice iznosi 100 kn mjesečno. Voditelji igraonice su odgojitelji usavršavani na području plesa te vični u radu s djecom ovog uzrasta.

Voditelji: Jelena Matijaško, Ana Romek

Srijedom/ 17:00-18:00
Četvrtkom/ 17:00-18:00

Mjesto održavanja ritmičke igraonice:
Dvorana Doma mladih Koprivnica

Jelena Matijaško
Licencirani voditelj Zumba fitnessa

Rođena 25.svibnja 1979.
Diplomirala je predškolski odgoj na filozofskom fakultetu u Čakovcu.

Radi kao odgojitelj u dječjem vrtiću "Tratinčica". Licencirani je voditelj aerobike te sportski animator. Okrenuta je istraživanju vlastitih mogućnosti pa se na području svog djelovanja usavršava kroz razne plesne tečajeve, konvencije te suradnju s dobrim i kreativnim ljudima na tom području.

Sama je pokrenula rad ritmičke igraonice 2006. u sklopu dječjeg kluba „Tratinčica“.
Veliki je zaljubljenik u glazbu i pokret pa pleše i kad spava. Voli raditi s djecom te svoje znanje i radost prenositi na njih.

Kroz život je naučila da ako nešto jako voliš to ti je stalna životna inspiracija.

Voditeljica

Ana Romek

E-mail: ana.romek@gmail.com

Tel: 099/244 0876

Ana Romek

Rođena 15.rujna 1984.
Diplomirala je na filozofskom fakultetu u Zagrebu predškolski odgoj.

Radi kao odgojitelj u dječjem vrtiću „Tratinčica“. U duši je glazbenik i velika miljenica flaute. Stručno se usavršava na području plesa i glazbe kroz razne tečajeve te stečeno znanje rado primjenjuje u svom radu.

Kao voditelj ritmičke igraonice radi od 2010. Mila i ljupka je izgledom a svojim znanjem i iskustvom te posebnim metodama rada ostvaruje zajedničke ciljeve na korist i radost djece ritmičke igraonice.